1 2 3 4 5 6 7 8

31 Ocak 2013 Perşembe

Günün Transferleri (1 Şubat)

TRANSFERLER HABERLERİ
Bursa Nilüferspor: Anadolu Üsküdarspor'dan 1992 doğumlu genç golcü Gökhan Işıldağ'ı renklerine bağladı.
Körfez FK: Karşıyaka'dan ayrılan Muharrem Efe'yi transfer etti.
Kırklarelispor: İskenderun Demir Çelikspor'dan Hüseyin Düz'ü transfer etti.
Sanica Boru Elazığspor: Gaziantep BŞB'den Volkan Yılmaz'ı transfer etti.
Kızılcahamamspor: Samsunspor'dan golcü Mehmet Uğur Tülümen ve Akhisar Belediyespor'dan tecrübeli oyuncusu Mehmet Yılmaz'ı transfer etti.
Bursaspor: Melbourne Heart'in sol beki Aziz Behich'le 3,5 yıllığına sözleşme imzaladı.
Sarıyer: Tokatspor'dan Görkem Alp ve 1461 Trabzon'dan Bünyamin Aksoy'la anlaştı.
Mersin İdman Yurdu: İlk yarıda Denizlispor'da kiralık olarak oynayan sol bek Yenal Tuncer'i Bursaspor'dan sezon sonuna kadar kiraladı.
Karşıyaka: Akhisar'dan ayrılan tecrübeli defans oyuncusu Kürşat Duymuş'la anlaştı.
Fenerbahçe: Pierre Webo'nun transferini KAP'a bildirdi. İBB'ye 3 milyon € bonservis bedeli verilirken, Webo bu sezon 625 bin €, sonraki yıllarda 1,25 milyon € alacak.
Şanlıurfaspor: Bursaspor'un devre arasında Karşıyaka'dan transfer ettiği defans oyuncusu Onur Akbay'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
Bucaspor: Malawi asıllı Kanadalı defansif orta saha oyuncusu Tam Nsaliwa'yı transfer etti. 1982 doğumlu oyuncu en son Yunanistan'da kavala forması giymişti.
Bucaspor: Adana Demirspor'da kiralık oynayan Ordusporlu İrfan Başaran'ı transfer etti.
Adana Demirspor: Ufukhan Bayraktar ve Sinan Özkan'la sözleşme imzaladı.
Stuttgart: Türk takımlarının peşinden koştuğu Greurther Fürth'lü Sercan Sararer'le önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Göztepe: Sanica Boru Elazığspor'dan ayrılan Gökhan Emreciksin'i transfer etti.
Gaziantep BŞB: Orduspor'dan ayrılan Onur Tuncer'i transfer etti.
İstanbul BŞB: Trabzonspor'dan ayrılan Robert Vittek'le 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 200 bin Euro bonservis karşılığında transfer edilen Vittek'in sözleşmesinin 1 yılı opsiyonlu.
Akhisar Belediyespor: Boca Juniors'tan Arjantinli golcü Luciano Guaycochea ile 3,5 yıllığına anlaşıldı, imzalar gün içinde atılacak.
Akhisar Belediyespor: Samsunspor'dan Oğuzhan Azğar ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Çorum Belediyespor: Kilis Belediyespor'dan İmam Almas'ı transfer etti.
İstanbul BŞB: Trabzonspor, Robert Vittek'le sözleşmesini feshetti, Vittek İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. (Lig TV)
Beşiktaş: Mamadou Niang'a sezon sonuna kadar 800 bin Euro ödeyecek.
Trabzonspor: Almanya'nın FC 08 Homburg takımından Uğur Dündar'ı transfer etti. 1992 doğumlu oyuncu sol bek, sağ bek ve ön libero mevkilerinde görev yapabiliyor.
SC Wiener Neustadt: Denizlispor'la yollarını ayıran Osman Bozkurt, Avusturya'nın SC Wiener Neustadt takımıyla anlaştı.
Turgutluspor: Batman Petrolspor'dan Fatih Yılmazlar'ı transfer etti.
Adanaspor: Bursaspor'un kalecisi Yavuz Özkan'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
Göztepe: Kartalspor'dan sağ bek Üsame Öztoprak'la 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Giresunspor: En son Denizlispor'da oynayan ve ligin ilk yarısını boşta geçiren eski Fenerbahçeli stoper Yasin Çakmak'la anlaştı.
Tavşanlı Linyitspor: Arif Peçenek'in yerine teknik direktörlüğe Erol Tok getirildi.
Samsunspor: Karşıyaka'nın genç kalecisi Faik Mintaş'la 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Juventus: Dinamo Dresden'in 19 yaşındaki kanat oyuncusu Hasan Pepic'i transfer etti.
Arsenal: Transferin son gününde Malaga'nın 26 yaşındaki sol beki Monreal'i 10 milyon € bonservisle transfer ettiğini resmi sitesinden duyurdu.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Beşiktaş: 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Samet Aybaba'nın Sezer Öztürk'ü istediğini açıkladı. Transfer için Fenerbahçe'nin cevabı bekleniyor.
Fenerbahçe: Wolfsburg'un stoperi Simon Kjaer'i transfer edeceği konuşuluyor. 

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

Haftanın Serie A Tahminleri

Roma - Cagliari: İki takımda geçtiğimiz haftayı beraberlikle tamamladı. Roma'nın hücum hattında sıkıntı yok ama defans için aynı şeyleri demek zor. Bu hafta sahalarında oynayacak olmaları onları bir adım öne çıkartıyor. 1.35 oran denemeye değer diye düşünüyorum.
(Tahmin: 1)

Torino - Sampdoria: İki denk takımın mücadelesinde Torino ev sahibi olma avantajını kullanmak, Sampdoria ise yenilmemek amacında olacak. Birbirlerine üstünlük kurmaları pek kolay olmaz, özellikle Sampdoria bir puan için oynarsa. Sistem kuponlarında beraberlik oyanabilir. Benim tahminim 2-3 gol ideal gibi.
(Tahmin: 2-3 Gol)

Napoli - Catania: Ev sahibi vitesi 5'e taktı gidiyor. Son dönemde çok formdalar ve lider Juventus ile aralarında ki farkı 3'e indirdiler. Catania'da 3 maçtır kazanarak form yakalamış durumda ama deplasmanda geenellikle sorun yaşadıkları bir gerçek. Bu maçta sürpriz olacağını düşünmüyorum.
(Tahmin: 1)

Chievo - Juventus: Haftalardır aldığı yaralara bir çare bulamayan Juventus böyle giderse liderlik koltuğunu kaybetme tehlikesi yaşıyor. Bu maçı mutlaka kazanmak zorundalar. Chievo'nun da iç sahada sadece 2 kez yenildiğini unutmamak lazım. Bu maç zor geçecek ama Juventus bir şekilde maçı kazanır gibi geliyor bana.
(Tahmin: 2)

Fiorentina - Parma: Deplasman karnesi zayıf bir takımla sahasında başarılı iki takım karşı karşıya geliyor.  Fiorentina geçen hafta ummadığı bir mağlubiyet alırken Aqualini'yi de kaybetti. Parma'da evinde Napoli'ye yenildi bu maçta en azından bir puan almak isteyecekler ve bunun için gol atmaları şart. Üst seçeneği mantıklı gibi.
(Tahmin: Üst)

Genoa - Lazio: Ev sahibi geçen hafta Juventus deplasmanından 1 puan alarak büyük iş başardı. Ancak oynadıkları oyun hala ikna edici değil. Lazio ise evinde umulmadık bir yenilgi aldı ve Juventus'u takipte yara aldı. Bu maçı kazanmak isteyeceklerdir ve bunu yapacak güçleride var. Daha garanti olsun diyenler Lazio kaybetmez diyebilirler.
(Tahmin: 02 Çifte Şans)

Palermo - Atalanta: Ev sahibi için işler hiç iyi gitmiyor. Düşme potasından kurtulmak için acil galibiyetlere ihtiyaçları var. Atalanta ise geçen hafta Milan mağlubiyeti ile düşme potasına yaklaştı bu maçta en azından yenilmeden ayrılmak isteyecekler. İki takımda gol atmakta zorlanıyor. Bu maç kısır geçecek gibi gözüküyor.
(Tahmin: Alt)

Pescara - Bologna: Pescara 3 haftadır gol bile atamadan mağlup oluyor. Bologna ise dengesiz sonuçlar almasına rağmen rakibinden daha iyi durumda olduğu kesin. Pescara bu maçı evinde oynayacak olması ve acil 3 puana ihtiyaçları var. Bologna'da teslim olmaz diye düşünüyorum. İki tarafta gol atar.
(Tahmin: KG var)

Siena - Inter: Kağıt üzerinde Inter'in mutlak favori olduğu bir karşılaşma ama ben o kadar kolay görmüyorum. Siena ligin dibinde ve kaybedecekleri hiçbirşey yok. Tereddüt etmeden saldıracaklardır. Inter'de gol yemesi muhtemel bir takım. Siena sürpriz yapar mı bilmem ama karşılıklı gol olması mümkün.
(Tahmin: KG var)

Milan - Udinese: Ev sahibi Milan son dönemde form tutmaya başladı. İlk beş içine nihayet girdiler. Geçen hafta deplasmanda Atalanta'yı yendiler bu hafta sahalarında sürpriz yaşamak istemeyeceklerdir. Udinese ise son 5 maçında sadece Juventus'a kaybetti ama bu hafta Milan'a sorun çıkartabileceklerini düşünmüyorum.
(Tahmin: 1)

Cuma İddaa Tahminleri

01.02.2013 İddaa Tahminleri

Cuma günü bülteninden sizler için seçtiğim maçlar. Herkese bol şanslar..

Spor Toto 25. Hafta Tahminleri

                             KUPON BEDELİ: 24 TL'DİR...

30 Ocak 2013 Çarşamba

Günün Transferleri (31 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Konyaspor: Hollandalı golcü Sjoerd Ars ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bulgaristan'ın Levski takımından gelen Ars, en son Çin'in Tianjin Teda takımında kiralık oynamıştı.
Ofspor: Orduspor A2 takımından Deniz Boztepe'yle 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Ofspor ayrıca Denizlispor'dan Ümit Milli Turgay Kaçar'ı da transfer etti.
Kahramanmaraşspor: Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılan Serkan Özsoy'u transfer ederken, Adanaspor'dan Serdar Cansu, Kayseri Erciyesspor'dan Tuğay Adamcıl ve Furkan Ubeydullah Konur'u sezon sonuna kadar kiraladı.
Göztepe: Elazığspor'un tecrübeli golcüsü Herve Tum'la 6 aylık sözleşme imzaladı.
Karşıyaka: Şanlıurfaspor'dan golcü Şehmus Özer'i renklerine bağladı.
Vejle BK: Göztepe'den ayrılan golcü Bedi Buval'i transfer etti.
Galatasaray: Eski kalecisi Aykut Erçetin'i yeniden transfer ettiğini KAP'a bildirdi.
Şanlıurfaspor: Bursaspor'un golcüsü Ibrahima Teteh Bangura ile anlaştı.
Lierse: Konyaspor'un transfer listesinde olan 1986 doğumlu Kamerunlu golcü Christian Pouga karar değiştirerek Belçika'nın Lierse takımına transfer oldu.
Trabzonspor: Hollanda'nın SC Cambuur-Leeuwarden takımından Alim Öztürk'le 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. 1992 doğumlu oyuncu stoper mevkiinde görev yapıyor.
Fulham: Milan'dan Urby Emanuelson'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
Inter: Stuttgart'tan Zdravko Kuzmanovic ve Atalanta'dan Matias Ezequiel Schelotto'yu transfer ettiğini açıkladı.
PSG: Yıldız oyuncu David Beckham'la sözleşme imzaladı.
1860 Munich: Kayserispor'dan ayrılan Malik Fathi, 1860 Munich'e transfer oldu.
Erzurum Bş.Bld: Ankara Demirspor'dan ayrılan forvet İsmail Demir ile anlaştı.
Fenerbahçe: Emre Belözoğlu ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığını resmi olarak açıkladı. Emre ilk sene 1,2 milyon €, sonraki yıllarda 2 milyon € alacak, bonservis bedeli 350 bin €.
Elazığspor: Kayserispor'un golcüsü Emir Kujovic'i sezon sonuna kadar kiraladı.
Bursaspor: Avustralya'nın Melbourne takımından transfer edilen Aziz Behich Bursa'ya tesislere geldi. Sağlık kontrolünden sonra resmi imzalar atılacak.
Ceyhanspor: Amasyaspor'dan orta saha oyuncusu Emrah Tutum ve Şahinbey Belediyespor'dan stoper Tayfun Keleş ile anlaştı.
Aarhus: Manchester City'nin genç defansı Dominic Oduro'yu 1,5 yıllığına kiraladı.
Beşiktaş: Eski Fenerbahçeli Mamadou Niang ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşıldı. Al-Sadd kulübüyle görüşmelere başlandığı borsaya da bildirildi.
Fenerbahçe: Emre Belözoğlu'nun transferi için Atletico Madrid ile anlaşmaya varıldı. Emre Belözoğlu'nun sözleşmesi feshedildi. (Lig TV)
Parma: Inter'in Kenyalı orta saha oyuncusu MacDonald Mariga'yı kiraladı.
Lüleburgazspor: Bakırköyspor'dan Uğur Duralı ve Buca Kuruçeşmespor'dan Özkan Ertürk'ü transfer etti.
Fenerbahçe: LigTV'nin haberine göre Fenerbahçe Reto Ziegler'i Juventus'tan sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiraladı, oyuncuyla resmi sözleşme imzalandı.
Beşiktaş: Batuhan Karadeniz'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP'a bildirdi.
Chievo: Panathinaikos'tan sol bek Nikolaos Spyropoulos'la sözleşme imzaladı.
Reading: Sheffield United'dan 1989 doğumlu golcü Nick Blackman'i transfer etti.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Fenerbahçe: Eski oyuncusu Emre Belözoğlu transferi için Atletico Madrid'le 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı konuşuluyor.
Everton: Sevilla'nın golcüsü Alvaro Negredo'yu transfer etmek için çalışmalar yapıyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

31.01.2013 İddaa Tahminleri

Perşembe günü bülteninden sizler için seçtiğim maçlar. Herkese bol şanslar..

Futbol ve Basketbol Kuponları

FUTBOL KUPONU


BASKETBOL KUPONU

Futbol kuponuma bugünden maçlar eklerken basketbol kuponumda iki günü birleştirip bir kupon ortaya çıkartmak istedim... Olympiakos-Fenerbahçe; maçında Fenerbahçe'ye verilen handikap fazla gibi. Yenilmesi muhtemel ama 9 sayı fark yemeyeceğini düşünüyorum. Malaga-Anadolu Efes; maçında ise Efes'e verilen handikapı az bularak tercihimi ev sahibinden yana kullanıyorum. R.Madrid-CSKA; maçında ise savunmaların ön plana çıkması muhtemel. 152 sayı atılmama ihtimali yüksek. Herkese bol şanslar...

29 Ocak 2013 Salı

Röportaj: Abdulhamit Yıldız (Şanlıurfaspor)

     Şanlıurfaspor'un Dani Alves'i Abdulhamit Yıldız'la sizin için keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Alt ligleri ve futbolun gerçek emekçilerini daha yakından tanımak için röportajlarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Şimdi vakit kaybetmeden keyifli söyleşimize geçelim..

Öncelikle seni tanıyalım. Nerede doğdun, futbola nasıl başladın, biraz kendinden bahseder misin?
Ben Abdulhamit Yıldız.. Diyarbakır'da doğdum ama aslen Konyalıyız. Babam komiserdi ve iş icabı Konya'dan Diyarbakır'a vermişler ben orada dünyaya geldim. 2 yaşında Hollanda’ya gittik, ben orada büyüdüm ve 7 yaşında futbola başladım. 15 yaşında AZ Alkmaar ve FC Volendam takımları beni istedi ben de bize daha yakın olduğu için FC Volendam takımını seçtim. Volendam'da 17 yaşında A takımda oynamaya başladım, 3,5 sene oynadım. Oranın PTT 1. Ligi'nde şampiyon olduk ve o yıl Hollanda Süper Lig'ine çıktı. Ajax, PSV, Feyenoord gibi takımlara karşı oynadım.

Sana göre Hollanda futboluyla Türk futbolu arasındaki farklar neler?
Hollanda'da futbol daha fazla tekniğe ve ayağa oynanıyor burada daha fazla kuvveti ve uzun topu seçiyorlar.

Türkiye'ye geldiğinde en çok hangi konularda zorluk çektin?
Türkiye’ye geldiğimde pek sorun çekmedim çünkü her sene Türkiye’ye izine geliyordum burada yaşayan çok akrabam var çogu Konya'da yaşıyor ve iki amcam İzmir'de biri de Denizli'de..

Şanlıurfa'yla ilgili düşüncelerin ne, burada en çok neleri seviyorsun?
Şanlıurfada herşeyi sevdim diyebilirim zaten buranın Peygamberler Şehri olması çok güzel birşey ve insanları sıcak kanlı. Kısacası her şeyiyle sevdim diyebilirim.

Boş zamanlarında neler yapıyorsun?
Boş zamanlarımda pek fazla birşey yapmıyorum çoğu zaman tesiste oluyorum bazen sinemaya gidiyorum onun dışında pek fazla birşey yapmaya zamanım olmuyor diyebilirim.

Birlikte oynamaktan keyif aldığın futbolcular kimler?
Şanlıurfaspor'da beğendiğim ve keyif aldığım oyuncu Serdar Özkan diyebilirim, çok yetenekli. Ayrıca Gençlerbirliği'nde oynadığım ve benim çocukluktan çok iyi arkadaşım olan Hurşut Meriç.

Karşılıklı oynadığın, seni en çok zorlayan oyuncular kimler?
Bu soruda düşünmem gerekmiyor Hollanda'da oynadığımda beni üç futbolcu çok zorlamıştı ve çok beğenmiştim o futbolcularla rakip olup karşılıklı oynamak benim için çok zevkliydi. Benim için birisi Suarez (şu an Liverpool'da), biri Van Persie (şu an M.United'da) ve Ibrahim Affelay (şu an Schalke 04'te kiralık)

Yurtiçinden ya da yurtdışından kendine örnek aldığın futbolcular var mı?
Daniel Alves.

Bundan sonrası için hedeflerin neler?
Bu sene icin hedefim bu sezonu en iyi yerde bitirmek. Geçen sene Kasımpaşaspor'la güzel bir şampiyonluk yaşadım, onu Şanlıurfaspor'da da yaşamak istiyorum. Çok güzel bir duyguydu bir daha yaşamak isterim inşallah o da burda olur ve Urfa halki bizi sonuna kadar desteklerler.

Röportaj: Abuzer Çelik
Bu röportaj TransferMerkez.com tarafından yapılmıştır, kaynak gösterilmeden izinsiz kullanılamaz.

Günün Transferleri (30 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Fenerbahçe: Belhanda transferinin gerçekleşmediğini resmi siteden açıkladı.
Orduspor: İspanya'nın Granada takımında forma giyen 1990 doğumlu sol kanat oyuncusu Jaime Romero ile anlaştı. Transferi Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de doğruladı.
Adanaspor: Kaleci Tolgahan Acar takımdan ayrıldığını açıkladı.
Bandırmaspor: Karşıyaka'dan orta saha oyuncusu Gökhan Artun'la 2,5 yıllık, defans oyuncusu Ufuk Arslan'la 1,5 yıllık ve Çorumspor'dan orta saha oyuncusu Ali Koçak'la 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Kartalspor: Özcan Kızıltan'ın yerine teknik direktörlüğe Osman Özdemir getirildi.
Bingöl Belediyespor: Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Eren Yakut ile anlaştı.
Isparta Emrespor: Siirtspor'dan Metin Kanar'ı transfer etti.
Orduspor: SC Pfullendorf forması giyen genç stoper Yasin Kocatepe ile anlaştı.
Queens Park Rangers: Anzhi Makhachkala'dan Kongolu stoper Christopher Samba'yı 10 Milyon £ karşılığında transfer etti.
Orduspor: Akhisar Belediyespor'dan Anıl Taşdemir ile 2,5 yıllığına anlaştı. Akhisar ile sözleşmesini fesheden Anıl'ın yarın Orduspor'la sözleşme imzalaması bekleniyor.
Boluspor: Orduspor'un Fransız oyuncusu Wilfried Dalmat'yı sezon sonuna kadar kiraladı.
Denizlispor: Gün içinde Körfez FK'dan ayrılan Onur Alkan ile anlaştı.
Kasımpaşa: Gaziantespor'dan Serdar Kurtuluş'la 2.5 yıllığına anlaştı. Kasımpaşa, Serdar için 1 milyon € bonservis ödeyecek, ayrıca oyuncu 900 bin TL alacağından vazgeçti.
Fenerbahçe: İstanbul BŞB'den Pierre Webo'yla görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi. NTV Spor'un haberine göre Webo için 3 milyon € bonservis bedeli ödenecek ve 2,5 yıllık sözleşme imzalanacak.
Orduspor: Dinamo Kiev'den Ayila Yussuf'u sezon sonuna kadar kiraladıklarını açıkladı.
Mersin İdman Yurdu: Birçok takımın peşinde olduğu Adana Demirsporlu Raheem Lawal ile 3,5 yıllığına anlaştı. Lawal, Perşembe günü Mersin'e gelerek sözleşme imzalayacak. 
Beşiktaş: Almanya 3.Lig takımı SV Babelsberg, Besiktaş'tan Burak Kaplan'ı kiraladı.
Körfez FK: Onur Alkan'la sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
Fenerbahçe: Emre Belözoğlu ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Karşıyaka: Tavşanlı Linyitspor'un sol beki Osman Fırat'la anlaştı.
Austria Wien: Monaco'nun 1990 doğumlu Fas asıllı forvet oyuncusu Nacer Barazite'yi satış opsiyonuyla beraber sezon sonuna kadar kiraladı.
Şanlıurfaspor: Göztepe'den Hamza Gezmiş ve Eskişehirspor'dan Mikail Albayrak'la anlaştı.
Trabzonspor: Tolunay Kafkas, Sercan Kaya ve Eren Albayrak için resmi KAP bildirimini yaptı. Tolunay Kafkas'la 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını ve bu sezon 600 $, sonraki sezonlar yıllık 1 milyon 200 bin $ alacağı açıklanırken Çaykur Rizespor'a verilen Sercan Kaya ve Eren Albayrak için toplam 4 milyon 206 bin TL fesih bedeli alındığı açıklandı.
Denizli Belediyespor: Denizlispor'dan Muhammet Bulut ve Turgay Kaçar'la anlaştı.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Fenerbahçe: NTV Spor, Fenerbahçe'nin Belhanda transferinden vazgeçtiğini açıkladı.
Fenerbahçe: TRT Spor, Fenerbahçe'nin Montpellier ile Younes Belhanda'nın transferi için kesin anlaşmaya vardığını yazdı.
Konyaspor: Forvet arayışlarını sürdüren Konyaspor, Bulgaristan Ligi'nde oynayan Hollandalı Sjoerd Ars ve Kamerunlu Christian Pouga'yı bu akşam Konya'ya getiriyor.
İstanbul BŞB: Trabzonspor'la Robert Vittek için anlaştıkları iddiaları var. Vittek transferi Webo'nun Fenerbahçe'ye gitmesi ihtimalini de güçlendirmiş olacak.
Fenerbahçe: İstanbul BŞB Başkanı Çağatay Kalkancı, Webo transferi için "Görüşmelerimiz başladı. Artık iş Fenerbahçe'de bitiyor. Henüz para konuşmadık; ama bir transfer müzakeresi içerisindeyiz." şeklinde açıklamada bulundu.
Trabzonspor: Sporting Lizbon, gözden çıkarılan Paulo Henrique'yi transfer etmek istiyor.
Fenerbahçe: Forvet için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin İBB'nin golcüsü Pierre Webo'yla anlaştığı, kulübüne de bu transfer için 4 milyon € ödeyeceği konuşuluyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

Çarşamba Kuponu

30.01.2013 İddaa Tahminleri

Çarşamba günü bülteninden sizler için seçtiğim maçlar. Herkese bol şanslar..

Günün Transferleri (29 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Orduspor: Dinamo Kiev'in Nijeryalı stoperi Ayila Yussuf'la her konuda anlaştı.
Fenerbahçe: Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de.. NTV Spor'un haberine göre Fenerbahçe, Emre Belözoğlu için İspanyol kulübüne bonservis bedeli ödemeyecek ve tecrübeli futbolcuyla 2,5 yıllık sözleşme imzalanacak.
Orduspor: Sezon başında Adana Demirspor'a kiralık olarak gönderilen İrfan Başaran, Orduspor'a geri döndü.
Göztepe: Kasımpaşa'dan ayrılan Ali Bilgin'le 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Juventus: Norveç'in Asker FH takımından 16 yaşındaki yıldız adayı Vajebah Sakor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Orta sahanın ortasında oynayan Liberya doğumlu Sakor, Norveç U17 milli takımında da forma giyiyor.
Akhisar Belediyespor: Denizlispor'dan ayrılan Özgürcan Özcan'la 3,5 yıllığına anlaştı.
Kartalspor: Teknik Direktör Özcan Kızıltan'la yollar ayrıldı.
NEC Nijmegen: AZ Alkmaar'ın orta saha oyuncusu Erik Falkenburg'u satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı.
Bursaspor: QPR'dan Anton Ferdinand'ı sezon sonuna kadar satış opsiyonuyla kiraladığını açıkladı. Ferdinand'ın sağlık kontrollerinde herhangi bir soruna rastlanmadı.
Juventus: LDU Quito takımında forma giyen 1995 doğumlu Ekvator'lu orta saha oyuncusu Jose Cevallos'u sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Bursaspor: Avustralya'nın Melbourne Heart takımında forma giyen sol bek Aziz Behich'le her konuda anlaştı. Avustralya basını Aziz'in yarın Bursa'ya gideceğini yazdı.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

28 Ocak 2013 Pazartesi

Arif Peçenek hayatını kaybetti..

     Türk futbolunun önemli ismi, Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü Arif Peçenek geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 53 yaşında vefat eden Arif Peçenek, 80 ve 90'lı yıllarda Ankaragücü'nün kalesini korumuş ve Türk futbolunun önemli kalecilerinden biri olmuştu. Başta ailesine olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Salı Tahminleri

      Salı gününden güvendiğim 4 maç seçtim. Herkese bol şans...

29.01.2013 İddaa Tahminleri

Salı günü bülteninden sizler için seçtiğim maçlar herkese bol şanslar bol kazançlar...

Nostalji: Rudi Völler (1980)

Almanya'nın efsane golcülerinden Rudi Völler'in 20 yaşındaki hali, bıyıkları bile yok :)

Pazartesi Kuponu

27 Ocak 2013 Pazar

Günün Transferleri (28 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Gaziantep BŞB: Mehmet Şahan'ın yerine teknik direktörlüğe Suat Kaya'yı getirdi.
1461 Trabzon: Trabzonspor'un devre arasında Altay'dan transfer ettiği genç stoper Oğulcan Gökçe'yi sezon sonuna kadar kiraladı.
Galatasaray: Didier Drogba'yla 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını KAP'a bildirdi. Drogba sezonun 2. yarısı için 2 milyon €, 2013-2014 için 4 milyon € ve 4 milyon € imza parası olmak üzere toplam 10 milyon € ve maç başı 15 bin € alacak.
Çaykur Rizespor: 1461 Trabzon'un 2 önemli ismi Sercan Kaya ve Eren Albayrak'la anlaştı. Ç.Rizespor, 1461 Trabzon'a bonservis olarak 2 milyon Euro ödedi.
Orhangazispor: Silivrispor'dan ayrılan Serkan Küçük'le anlaştı.
Bursa Nilüferspor: Sezon başında İnegölspor'da oynayan Şenol Özyurt ile 1,5 yıllık sözleşme imzalarken, Isparta Emrespor'dan Hüseyin Daş'ı da transfer etti.
Bursaspor: İngiltere'nin QPR takımında forma giyen Anton Ferdinand ile sezon sonuna kadar satış opsiyonlu kiralık olarak anlaştı, sağlık kontrolünden sonra imzalar atılacak.
Trabzonspor: Tolunay Kafkas'la 3,5 yıllık sözleşme imzaladı, imza töreni yarın yapılacak.
Denizlispor: Elazığspor'dan Bülent Ertuğrul ile büyük ölçüde anlaştı. (Yeni Olay)
PGE Turow: Erdemir formasıyla kısa bir süre ligimizde de oynayan Russell Robinson, İtalya'nın Angelico Biella takımından Polonya'nın PGE Turow takımına transfer oldu.
Trabzonspor: Teknik Direktör Şenol Güneş'in ardından yardımcı antrenör Ünal Karaman ve tüm teknik ekip de istifa etti. Bordo mavili takımın bugün saat 11.30'da yaptığı antrenmana antrenörsüz çıkan futbolcular, saha ortasında toplantı yaptı. (DHA)
Galatasaray Medical Park: David Hawkins'in doping problemi nedeniyle onun yerine Cantu'dan transfer edilen Gürcü oyuncu Manuchar Markoishvili bugün İstanbul'a geliyor. Guard/forvet pozisyonlarında oynayan 1.96cm boyundaki 1986 doğumlu oyuncuyla 2 senelik sözleşme imzalanacak.
Eintracht Frankfurt: Wolfsburg'dan Hırvat golcü Srdjan Lakic'le 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Bordeaux: Defensor Sporting'in 19 yaşındaki forveti Diego Rolan'ı transfer etti.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Bursaspor: Blackburn Rovers'da forma giyen Colin Kazım-Richards'la her konuda anlaştı. Kazım'ın menajeri Muzzi Özcan, Bursaspor'la her konuda anlaştıklarını, Çarşamba günü Bursa'ya gelerek imza atmasını beklediklerini söyledi. (Havadis16)
1860 Munich: TZ-Online'nin haberine göre Kayserispor´dan ayrilan Malik Fathi'ye 2. Bundesliga takımlarından1860 Münih talip oldu.
Trabzonspor: İstifa eden Şenol Güneş'in yerine, dün akşam Trabzon'a gelen Tolunay Kafkas'la sözleşme imzalanması bekleniyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

28.01.2013 İddaa Tahminleri

Pazartesi bülteninden sizler için seçtiklerim. Herkese bol şanslar ve bol kazançlar...

26 Ocak 2013 Cumartesi

Günün Transferleri (27 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Galatasaray: Didier Drogba'yla 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. (NTV Spor)
Bursaspor: Queens Park Rangers'ın stoperi Anton Ferdinand'ı İstanbul'a getirdi. Ferdinand, Bursaspor'la görüşmek için geldiğini, sonucun yarın belli olacağını söyledi.
Bursaspor: Ertuğrul Sağlam görevinden istifa etti. (Lig TV)
Bursaspor: Sky Sports'un haberine göre Queens Park Rangers, Anton Ferdinand'ın Bursaspor'la görüşmesi için izin verdi. Anlaşma kiralık olarak sağlandı. Ferdinand'la anlaşılırsa sözleşme imzalanacak.
Trabzonspor: Elazığspor yenilgisinden sonra Şenol Güneş istifa ederken, yönetim istifayı kabul etti. Yarından itibaren yeni teknik direktör arayışlarına başlanacak.
Gençlerbirliği: Orta saha oyuncusu Mehmet Kara ile yollarını ayırdı. 

TRANSFER DEDİKODULARI 
Trabzonspor: Şenol Güneş'in yerine takımın başına getirilmesi düşünülen Tolunay Kafkas görüşmeler yapmak üzere Trabzon'a geldi. (Lig TV)
Galatasaray: Lig TV'nin son dakika haberine göre Didier Drogba'yla 1,5 yıllık kesin anlaşmaya vardı.
Trabzonspor: İstifa eden Şenol Güneş'in yerine düşünülen ilk adaylar Tolunay Kafkas ve 1461 Trabzon takımının teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay.
Galatasaray Medical Park: Elan Chalon Genel Menajeri Remy Delpon, Galatasaray’ın Blake Schilb’i transfer etmek için oyuncunun çıkışına 300 bin avro önerdiğini açıkladı. Galatasaray David Hawkins’in doping testinin pozitif çıkması nedeniyle onun yerine düşünülen Schilb 2.01cm boyunda ve forvet pozisyonunda oynuyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

Alex sahalara geri döndü..

     Alex de Souza, Colon'la yapılan hazırlık maçıyla sahalara döndü. Alex kaptan olarak sahaya çıktığı maçtan önce taraftarlara bir tanıtıldı. Lincoln ve Deivid'le beraber Coritiba forması giyen Alex'in 18. dakikada kornerden attığı gol dışardan geldiği gerekçesiyle sayılmadı. Maç 1-1 biterken takımının tek golünü eski Fenerbahçeli Deivid attı. İşte Alex'in sahayı çıkışı, sayılmayan golü ve maçın özet görüntüleri..

27.01.2013 İddaa Tahminleri




Pazar günü bülteninden sizler için seçtiğim maçlar. Herkese bol şanslar ve hayırlı kazançlar dilerim.

Pazar Kuponları

             MAXIMUM KAZANÇ: 2149,87 TL

Premier Lig'in En Pahalı Transferleri..

The Daily Telegraph gazetesinin hazırladığı müthiş çalışma. Premier Legue takımlarının tarihlerindeki en pahalı transferleri derlemişler. Fotonun büyük hali için üstüne tıklayınız..

25 Ocak 2013 Cuma

Günün Transferleri (26 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Yeni Malatyaspor: Anadolu Selçukluspor'dan Uğur Bulut'u transfer etti.
Gaziosmanpaşaspor: Diyarbakırspor'dan Fırat Aşiti Yasak'ı transfer etti.
Alanyaspor: Keçiörengücü'nden Özkan Yaşar'ı renklerine bağladı.
MKE Kırıkkalespor: Kartalspor'dan sezon başında ayrılan Samet Reis'i transfer etti.
Altınova Belediyespor: Mudanyaspor'dan sağ bek Mehmet Can Erikli (22), forvet Murat Demir (21) ve 19 Mayıs Belediyespor'dan stoper Aşkın Yeter'i (26) transfer etti.
Bayrampaşa Tunaspor: Hasköyspor'dan genç forvet oyuncusu Oğulcan Keser'i transfer ederken, bir diğer golcü Bilal Kara BAL takımlarından Yeni Amasyaspor'a gitti.
Tavşanlı Linyitspor: Boluspor'dan ayrılan Akeem Agbetu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 
Tarsus İdman Yurdu: Giresunspor'dan Ümit Can Batman'ı transfer etti.
Gönen Belediyespor: Manisa Belediyespor'dan Gineli stoper Aly Berete ve Siirtspor'dan 1992 doğumlu golcü Ahmet Teker'i transfer etti.
Derince Belediyespor: Bandırmaspor'dan Cenk Cengiz ve Orhangazispor'dan Ruhi Tırak'ı renklerine bağladı.

TRANSFER DEDİKODULARI 
MKE Ankaragücü: Almanya'nın Türkgücü takımından Emre Yiğit ve Nijeryalı futbolcu Avongo'yu deniyor.

Kaynaklar: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Hüseyin Karabacak, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

Cumartesi Kuponları

             BANKO KUPON
             GENİŞ KUPON

26.01.2012 İddaa Kuponları

  
Cumartesi bülteninden sizler için seçtiğim karma kuponlar. Herkese bol şanslar ve bol kazançlar...

Süper Lig Sakat ve Cezalı Oyuncular

SAKAT OYUNCULAR
Akhisar Belediyespor: Severin Bikoko, Mustafa Aşan
Antalyaspor: Tita
Beşiktaş: İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek, Uğur Boral, Batuhan Karadeniz, Hugo Almeida*
Bursaspor: Chretien Basser, Fernando Belluschi, Gökçek Vederson 
Fenerbahçe: Sezer Öztürk, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch*
Galatasaray: Tomas Ujfalusi 
Gaziantepspor: Muhammed Demir, Orhan Gülle, Serdar Özbayraktar
Gençlerbirliği: Serkan Kurtuluş, Nemenja Tomic
İstanbul BŞB: Turgay Bahadır
Karabükspor: Uğur Uçar, Kaan Söylemezgiller, Luton Shelton, Jugurtha Hamroun
Kasımpaşa: Kafoumba Coulibaly
Kayserispor: Gretar Steinsson
Mersin İdman Yurdu: Joseph Boum, Aydın Toscalı, Ömer Aysan Barış, Özden Öngün 
Orduspor: Yiğit Gökoğlan
Sivasspor: Milan Cerny, Korcan Çelikay*
Trabzonspor: Giray Kaçar
Not: Oynama ihtimali olan oyuncular yanlarında * işareti ile gösterilmiştir.

CEZALI OYUNCULAR 
Antalyaspor: Deniz Barış 
Bursaspor: Scott Carson
Elazığspor: Marvin Zeegelaar 
Eskişehirspor: Rodrigo Tello
Fenerbahçe: Gökhan Gönül
Gaziantepspor: Gilles Binya
Gençlerbirliği: Doğa Kaya
İstanbul BŞB: Pierre Webo, Andre Geraldes, Cihan Haspolatlı
Kasımpaşa: Elyasa Süme, Senijad İbricic 
Kayserispor: Salih Dursun
Mersin İdman Yurdu: Mert Nobre 
OrdusporDavid Barral, Vicente Monje, Ali Çamdalı 

EKSİK OYUNCULAR
Eskişehirspor: Jerry Akaminko
Fenerbahçe: Joseph Yobo
Galatasaray: Emmanuel Eboue, Nordin Amrabat
Gaziantepspor: Abdou Traore
Karabükspor: Larrys Mabiala, Lomana LuaLua
Kasımpaşa: Djalma Braume
Mersin İdman Yurdu: Wissem Ben Yahia
Trabzonspor: Sol Bamba, Didier Zokora

Bu liste, TransferMerkez.com tarafından hazırlanmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.